Sunday, November 3, 2013

Introduction to the PIC32 - The Basics, Getting Started, IO ports and the First Program

View on Scribd

View in Google Docs

Download PDF (4shared)

14 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Can you show how to do a simulation for a solar tracking robot? Interested in knowing how to show the simulation

  ReplyDelete
 3. The sample code compile well but keep having errors when trying to load to the Microstick 2...can you confirm configbit settings.I am using MPLAB X v 3.45

  ReplyDelete
 4. Great pleasure that I can read this blog.

  ReplyDelete
 5. Thank you for sharing this blog, It is an amazing blog, I am really impressed by your blog, It’s really useful norton.com/setup

  ReplyDelete
 6. Great information, I was searching for this kind of information, thank you very much for sharing with us. i also have some links to share mcafee.com/activate

  www.mcafee.com/activate

  ReplyDelete
 7. Very nice blog, I found it very useful .Even I have this wonderful website norton.com/setup
  www.norton.com/setup

  ReplyDelete
 8. There are many blogs I have read But when I read Your Blogs I have found such useful information, fresh content with such amazing editing everything is superb in your blog, Thank you so much for sharing this useful and informative information with us. Wish you all the best for upcoming comments. And I have also few informative links which I am going share here. wwww.norton.com/setup enter product key
  www.norton.com/setup, Norton product key, Norton com setup download, norton.com/setup

  ReplyDelete
 9. It's so common: you're in love with someone and you want him to love you too ... or you're going through a difficult "breakup" and you want him or her to come back ... or you're alone and looking for someone special. It all depends on what you want. If you are alone and want to find a new love, there is a spell for you. Contact Dr. Jasper now if you need her help in your relationship or in any other case.
  1) Spells of love
  2) Spells of lost love (make him love you again)
  3) The spell of divorces
  4) Marriage spell (make him propose to you / make her accept your proposal)
  5) Binding spells
  6) Divisions
  7) The spell of death
  8.) You want to be promoted to your office
  9) You want to thank your boyfriend
  10) Lottery
  11) stop miscarriage / get pregnant
  12) magic spell (cure that deadly disease)
  contact her now, she has a lasting solution for you. has 32 years of experience as a practitioner of black and white magic, Tarolog, Runemeister (mantle, runic magic, amulets, amulets, talismans), she is the best!
  gmail: doctorjaspermagic@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Unë po e ndaj këtë dëshmi për partnerët që vuajnë në marrëdhëniet e tyre, sepse ka një zgjidhje të qëndrueshme. Burri im më la mua dhe 2 fëmijët tanë për një grua tjetër për 3 vjet. U përpoqa të jem e fortë vetëm për fëmijët e mi, por nuk munda t'i kontrolloja dhimbjet që më mundonin zemrën. Isha i lënduar dhe i hutuar. Unë kisha nevojë për një ndihmë, kështu që bëra një kërkim në internet dhe hasa në një faqe ku pashë Dr.Fady një magjistar, që mund të ndihmojë të kthehen të dashuruarit. E kontaktova dhe ai bëri një lutje dhe magji të veçanta për mua. Për çudinë time, pas disa ditësh, burri im u kthye në shtëpi. Kështu u ribashkuam përsëri dhe kishte shumë dashuri, gëzim dhe paqe në familje. Ju gjithashtu mund të kontaktoni Dr.Fady, një magjistar i fuqishëm për zgjidhjet e kontaktit të tij
  drfady720@gmail.com ose mund ta shtoni në Whatsapp +2349039422406

  ReplyDelete
 11. Soțul meu a cerut divorțul, dar cu ajutorul Dr. Dawn Acuna, eu și soțul meu trăim în pace, cu bucurie și fericire, Dr, Dawn acuna a ajutat-o ​​cu o vrajă de dragoste puternică care l-a făcut pe soțul meu să realizeze cât de specială sunt și acum mă tratează ca pe o regină și mă îmbrățișează toată noaptea, asta este ceea ce mi-am dorit vreodată de la soțul meu, datorită Dr. Dawn acuna, contact pe Whatsapp:{ +2348032246310 }
  *Dacă vrei să te împaci cu iubitul tău.
  *Dacă doriți ca plante medicinale să conceapă.
  *Dacă vrei un inel magic.
  *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
  *Dacă vrei să devii celebru în afacerea ta.
  Si altii,
  Îți promit 💯 la sută rezultat pozitiv, e sinceră, se ține mereu de cuvintele ei.

  ReplyDelete
 12. Çdo problem ka një zgjidhje kur takoni personin e duhur! Mos kini frikë se ekziston një magjistar i shkëlqyer dhe zgjidhës shpirtëror i problemeve që është në gjendje t'i japë fund problemit tuaj. Dua te vleresoj Dr Fady qe me riktheu martesen time me magjine e saj, Pas 1 viti ndarje me burrin tim, me ndihmen e magjistares se mrekullueshme Dr Fady burri im erdhi ne shtepi dhe tani jemi te lumtur bashke per mire, edhe nje here faleminderit per Dr Fady gjithashtu shëroi të gjitha llojet e sëmundjeve si p.sh.

  1 DEKLARATË DASHURI
  2 WIN S EX KTHIMI
  3 FRUTA GOMS
  4 NJOFTIM PËR PROMOCION
  5 DEKLARATA E MBROJTJES.
  6 MAGJIA E BIZNESIT.
  7 DEKLARATË E MIRË PUNËS.
  8 HIV SIDA.
  9 NDALO MISKARRIMIN.
  10 MIROOD NJOFTIM SHPALLJE.
  11 SHKAK I TELEKINEZËS.
  DREJTSHKRIMI I LOTARIVE DHE ÇËSHTJA GJYQËSORE Kontakt Kontaktoni atë për ndihmën tuaj nëpërmjet: drfady720@gmail.com
  WHATSAPP:+2349039422406

  ReplyDelete
 13. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

  S-a specializat pe următoarele vrăji:

  *Vrăji de dragoste
  *Vrăji de căsătorie
  *Vrăji de bani
  *Vrăji de frumusețe
  *Vrăji de bogăție
  *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
  *VRAJI DE VINDECA HIV
  *Vrăji de cazinou
  *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
  *Vrăji de protecție
  *Vrăji de loterie
  *Vrăji de noroc
  *VORGE DE FERTILITATE

  ReplyDelete